CARIAN TOPIK :

 

Saturday, October 10, 2009

Mari Jaga Badan


"Kesihatan yang baik asas kepada kesejahteraan hidup". Justeru itu, pihak pengurusan sesi petang SMK Bagan Serai telah mengambil kesempatan menganjurkan aktiviti Tarian Pocho-pocho. Aktiviti ini diwajibkan kepada semua guru sesi petang dan digalakkan kepada semua guru sesi pagi.

Butiran aktiviti tersebut adalah seperti berikut:
Tarikh : 9 Oktober 2009 (Jumaat)
Masa : 8.30 pagi
Lokasi : Dewan Terbuka

Di samping dapat meningkatkan kualiti kesihatan diri, aktiviti seperti ini juga mampu meningkatkan kemesraaan dalam kalangan guru-guru SMK Bagan Serai. Semoga aktiviti seperti ini dapat dianjurkan lagi pada masa hadapan dan dapat menarik lebih banyak penyertaan.

9 comments:

Anonymous,  October 14, 2009 at 5:22 PM  

hahahahaha
so cute
cikgu habsah, wher r u?
din c u goyang pun...

yung October 15, 2009 at 10:03 PM  

tak terlibat, jadi photographer saja...haha

Anonymous,  October 16, 2009 at 8:21 PM  

tarian pocho2 ka?..
hmm...kalau cikgu2 smua buat tarian shuflle mesti best....

hehehehhehee...

Anonymous,  October 22, 2009 at 10:37 AM  

nak buat lagi this friday...esok.
come to joint us

ilah,  October 22, 2009 at 10:39 AM  

like 2 joint us tomorrow...?

yung October 23, 2009 at 11:34 PM  
This comment has been removed by the author.
yung October 23, 2009 at 11:36 PM  

tak nampak pagi tadi... buat kat mana?

ilah,  October 26, 2009 at 10:13 AM  

x jadilah kak nor last friday,rajen kata batal,orang punyalah bersemangat.k shimah dah beli tsuit n tshirt baru hehehe

yung October 26, 2009 at 10:38 PM  

minggu ni ada kut no... boleh add gambar baru (gambar track bottom simah tu) hehe

KEINDAHAN MALAYSIA

KEINDAHAN MALAYSIA

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP